Melle en zijn tijdreisbril

Melle en zijn tijdreisbril

Door de tijd reizen met een bril?

Stel je voor dat je kon tijdreizen en ongezien een kijkje kon nemen in het verleden. Dat je met eigen ogen kon zien hoe de piramides gebouwd werden, hoe verloren gewaande steden gebouwd werden, of even rond kon lopen in de prehistorie. En dat allemaal door gewoon een bril op te zetten. Een bril die er ook nog eens voor zorgt dat je onzichtbaar bent. Lekker makkelijk en veilig zou je denken...

In de boekenreeks Melle en zijn tijdreisbril komt Melle in het bezit van zo'n bril waarmee hij kan tijdreizen. Natuurlijk vindt hij het in het begin grote onzin. Maar hij besluit het toch eens uit te proberen. Maar of het verstandig was om totaal onvoorbereid te gaan tijdreizen is nog maar de vraag.

Want is onzichtbaar zijn wel altijd handig? En is het altijd zinvol om alleen maar toe te kijken, in plaats van in te grijpen? En wat gebeurt er eigenlijk als de bril stuk gaat? Of kwijtraakt? En als je naar het verleden kunt, zou je dan ook naar de toekomst kunnen gaan?
Genoeg vragen en genoeg avonturen om te beleven.

Deel 1, Het verboden boek
In het eerste deel "Het verborgen boek" gaat Melle voor het eerst met de bril op reis. Totaal onvoorbereid komt hij in de achttiende eeuw terecht. Een spannend avontuur over verboden boeken, nieuwe vriendschappen en volop obstakels om te overwinnen.

Deel 2...
Ondertussen is deel 2 in de maak! Melle gaat opnieuw op reis met zijn tijdreisbril. Verder terug in de tijd. En verder weg van huis. Sleutelwoorden: een geheimzinnige notitie, raadselachtige inscripties en een verdwenen beschaving. Blijf op de hoogte via mijn blogs.

Melle
tijdreizen
bijzondere samenstand planeten
boek aan de ketting